Wat zeggen anderen over
Burn-Out Herstel

David, 37 jaar
David heeft het Boost programma gedaan. Klik hier voor meer info
Ik luister nu naar mijzelf en mijn gevoel.

Ik zat zo vast in mijn burn-out dat ik niet wist of ik er nog uit zou komen. Door dit traject ben ik positief over dat het mij gaat lukken om te herstellen van mijn burn-out. Het traject heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Ik heb er heel veel van geleerd. In ben heel blij dat mijn vriendin mij in contact heeft gebracht met dit traject. Ik had nu niet gestaan waar ik nu sta. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ik meer naar mezelf luister en naar mijn gevoel. Ik ben me steeds meer bewust van mezelf. Hoe ik denk en hoe ik omga met situaties die ik tegenkom in mijn leven. Ik heb ook geleerd dat wandelen voor mij een hele goede manier is om te ontspannen en mijn gedachten stop te zetten. Over mezelf heb ik geleerd te luisteren naar mijn gevoel. Ik hoef niet aan mezelf te twijfelen. Ik was heel onzeker over alles en ik heb nu geleerd dat ik kan vertrouwen op mijn eigen kracht. Bedankt Romy!

Brigitte, 40 jaar
Brigitte heeft het Lift programma gedaan. Klik hier voor meer info
Ik weet veel beter wie ik ben en wat mijn valkuilen zijn.

Ik zat drie maanden thuis met extreme oververmoeidheid en constante hoofdpijn. Ik voelde me niet begrepen in mijn omgeving en had behoefte aan goede begeleiding. Het is een moeilijke periode in je leven waarin je heel hard aan jezelf moet werken om er weer bovenop te komen. Daarom is het traject van Burn-out Herstel zo uniek en effectief. Je werkt intensief aan de verbeterde versie van jezelf. Best pittig, maar heel leerzaam en het allerbelangrijkste is dat het echt werkt! Na een paar weken merkte ik al dat het fysiek beter met mij ging. Als ik die positieve flow dreigde te verliezen, stond Romy altijd voor mij klaar om mij te helpen. Je bepaalt samen passende opdrachten, zodat je (naast veel rust) een effectieve dagbesteding tegemoet gaat. Romy zorgt er ook zeker voor dat je je hieraan houdt! Ik raad iedereen die een burn-out heeft dit traject heel erg aan! Na deze drie maanden weet ik veel beter wie ik ben, wat mijn valkuilen zijn en hoe ik daar in de toekomst mee om moet gaan.

Tom, 28 jaar
Tom heeft het Lift programma gedaan. Klik hier voor meer info
Dit traject heeft mij positief verandert.

Het zijn simpele opdrachten die uiteindelijk hun vruchten afwerpen en dus ook grote veranderingen met zich meebrengen. Er worden verscheidene handvatten gegeven om ook na het traject verder te kunnen met energie opbouwen. Aan het eind van het traject voel je je sterk genoeg om weer verder te kunnen werken aan het laatste stukje van je herstel. Het gevoel van: ‘Yes, I can!’ 3 maanden klinkt lang, maar ze zijn zo voorbij. Het Burn-out Herstel Boost traject heb ik als zeer prettig en effectief ervaren.

Marjolein, 32 jaar
Marjolein heeft het Boost programma gedaan. Klik hier voor meer info
Zeer effectief programma.

Het is een goed programma, zeer effectief, waarbij je te maken krijgt met een superleuke en goede coach. Ik zou Burn-out Herstel van harte aanbevelen aan iedereen die een burn-out heeft. Zonder hen had ik nu niet gestaan waar ik nu sta. Ik heb geleerd dat een burn-out tijd nodig heeft, dat het een tijd is van herbezinning; wie ben ik, wat wil ik en hoe kan ik de dingen waar ik tegenaan loop (anders)aanpakken, zonder ver bij mij zelf vandaan te zijn. Keuzes maken. Romy heeft me hier goed bij geholpen.

Berthe, 39 jaar
Berthe heeft het Lift programma gedaan. Klik hier voor meer info
De dagelijkse mails werden een houvast

De dagelijkse mails werden een houvast - op zichzelf al een moment rust en aandacht voor de situatie waarin ik ben beland. De opdrachten zijn prettig praktisch en goed behapbaar. Ze vormen een goede middenweg: niet meteen een volle bak therapie, wel aandacht. Ik heb vooral geleerd mijn situatie en mijzelf serieus te nemen. Dat is een goed begin.