Wie zijn wij?

Wie is Mascha

Mascha Mooy, 41 jaar: Ik woon in Amsterdam met mijn man Jan Willem en poes Mabel. Mensen kunnen mij kennen van al het werk wat ik al bijna 10 jaar doe op het gebied van burn-out. Ik ben de oprichter en directeur van het vrij bekende coaching bedrijf Bye Bye Burnout. Hiermee focus ik me op de B2B markt. Omdat tegenwoordig veel meer mensen burn-out klachten hebben - en dit niet alleen maar op de werkvloer voorkomt - is het dochterlabel Burn-out Herstel opgericht. Dit run ik samen met Romy. Vanuit mijn werk voor deze 2 organisaties geef ik advies, sta ik ontzettend graag op het podium als keynote speaker & mag ik mij sinds kort bestseller auteur noemen.

Met veel succes ben ik jarenlang actief geweest in corporate omgevingen als salesmanager, waarna ik door een burn-out afscheid moest nemen van mijn carrière . In de periode dat ik thuis zat met een burn-out ontdekte ik dat er geen gestructureerde aanpak is voor de begeleiding van mensen met een burn-out. Ik heb me laten omscholen tot burn-out specialist, om mij volledig op burn-out advies te richten. Dit doe ik nu al 10 jaar en je ziet mij regelmatig op tv of in de krant.

Een burn-out is niet moeilijk op te lossen als je weet hoe dat moet. Ik weet dat! Ik doe dit op een humoristische no-nonsense manier. Ik weet immers als geen ander hoe je leven kan veranderen door een burn-out. Deze ervaring in mijn eigen carrière gaf mij de motivatie om het taboe rondom burn-out op te heffen. Ik ben ervan overtuigd dat een burn-out geen nieuw ontdekt exotisch dier is maar iets wat iedereen kan overkomen als je niet oplet!

Wie is Romy

Romy Kaus, 38 jaar: Ik woon in Utrecht samen met mijn man Rogier. Ik ben een optimistische, enthousiaste, reislustige yogaliefhebber met een enorme passie voor mensen. Als zelfstandig werkgelukexpert help ik medewerkers en werkgevers in connectie met elkaar te zijn en positief samen te werken. Geef ik personal coaching aan medewerkers en als Chief Happiness Officer activeer ik werkgeluk binnen teams, bedrijven en organisaties. Ook organiseer ik retreats in Nederland en het buitenland, waarin je weer meer in contact komt met jezelf.

De gemiddelde mens is het grootste gedeelte van zijn of haar leven aan het werk. En toch is maar 13% echt betrokken bij het werk wat hij of zij doet. Dan blijft er nog 87% over die daar anders heel anders over denkt. Helaas heeft onder andere het niet gelukkig zijn op het werk grote invloed op het krijgen van een Burn-out. Doordat ik als businesscoach ruim 12 jaar lang ondernemers heb gecoacht, heb ik aan de zijlijn veel zien gebeuren tussen werkgever en werknemer. En heeft dat er onder ander voor gezorgd dat mijn missie is ontstaan om meer ondersteuning te bieden voor beiden partijen, in het geval dat een medewerker een burn-out krijgt. Ik geloof absoluut dat een burn-out vrije werkomgeving mogelijk is! En zijn 'Burn-outs van de kaart vegen' mijn persoonlijke missie. Daarom vind ik het echt geweldig om mijn kennis en ervaring met Mascha te bundelen en iedereen te kunnen voorzien in de hulp die hij of zij verdient

Dingen die je van Romy zou willen weten:
Dingen die je van Mascha zou willen weten:

Ik heb nog nooit een burn-out gehad

Ik heb een passie voor de oceaan en ben Divemaster.

Je mag mij wakker maken voor een goed gesprek

Ik heb een heel druk karakter maar tegelijkertijd heb ik al duizenden mensen succesvol geholpen met hun burn-out.

Ik lees ontzettend graag en het liefst over zelfontwikkeling of de werking van ons brein

Ik praat graag voor hele grote groepen mensen en ben een echt podiumdier.

Ik start iedere ochtend met een vast ritueel

Ik ben dol op reizen en het liefste naar zonnige plekken op de wereld waar palmbomen staan.

Ik denk heel vaak 'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan'

Ik creëer kansen waar anderen obstakels zien omdat ik denk dat alles kan.

Onze visie

Door onze aanpak leer je wat er moet gebeuren om optimaal te herstellen van je burn-out zodat je weer kunt genieten van de mooie dingen in je leven.

Onze missie

Een burn-out vrij Nederland! Daarom vincden wij dat iedereen de juiste hulp verdient!

David, 37 jaar
David heeft het burnout-XL programma gedaan. Klik hier voor meer info
Ik luister nu naar mijzelf en mijn gevoel.

Ik zat zo vast in mijn burn-out dat ik niet wist of ik er nog uit zou komen. Door dit traject ben ik positief over dat het mij gaat lukken om te herstellen van mijn burn-out. Het traject heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Ik heb er heel veel van geleerd. In ben heel blij dat mijn vriendin mij in contact heeft gebracht met dit traject. Ik had nu niet gestaan waar ik nu sta. Het belangrijkste wat ik heb geleerd is dat ik meer naar mezelf luister en naar mijn gevoel. Ik ben me steeds meer bewust van mezelf. Hoe ik denk en hoe ik omga met situaties die ik tegenkom in mijn leven. Ik heb ook geleerd dat wandelen voor mij een hele goede manier is om te ontspannen en mijn gedachten stop te zetten. Over mezelf heb ik geleerd te luisteren naar mijn gevoel. Ik hoef niet aan mezelf te twijfelen. Ik was heel onzeker over alles en ik heb nu geleerd dat ik kan vertrouwen op mijn eigen kracht. Bedankt Romy!

Brigitte, 40 jaar
Brigitte heeft het burnout-XL programma gedaan. Klik hier voor meer info
Ik weet veel beter wie ik ben en wat mijn valkuilen zijn.

Ik zat drie maanden thuis met extreme oververmoeidheid en constante hoofdpijn. Ik voelde me niet begrepen in mijn omgeving en had behoefte aan goede begeleiding. Het is een moeilijke periode in je leven waarin je heel hard aan jezelf moet werken om er weer bovenop te komen. Daarom is het traject van Burn-out Herstel zo uniek en effectief. Je werkt intensief aan de verbeterde versie van jezelf. Best pittig, maar heel leerzaam en het allerbelangrijkste is dat het echt werkt! Na een paar weken merkte ik al dat het fysiek beter met mij ging. Als ik die positieve flow dreigde te verliezen, stond Romy altijd voor mij klaar om mij te helpen. Je bepaalt samen passende opdrachten, zodat je (naast veel rust) een effectieve dagbesteding tegemoet gaat. Romy zorgt er ook zeker voor dat je je hieraan houdt! Ik raad iedereen die een burn-out heeft dit traject heel erg aan! Na deze drie maanden weet ik veel beter wie ik ben, wat mijn valkuilen zijn en hoe ik daar in de toekomst mee om moet gaan.