Burnout herstel voor iedereen

Ervaar jij momenteel stress of burn-outklachten?

Voelt het als een vicieuze cirkel en weet je niet wat je moet doen?

Start dan nu met ons succesvolle herstelprogramma.

Start nu!


 • Ervaar jij momenteel stress of burn-outklachten en weet je niet meer wat je moet doen?
 • Ben je moe, maar lig je midden in de nacht toch wakker en slaap je slecht?
 • Blijf je maar piekeren en ga je maar door?
 • Voelt alles op dit moment als een emotionele achtbaan?
 • Wil je allerlei leuke dingen doen, maar schreeuwen je hoofd en je lijf ‘NEE!’?
 • Is de dag doorkomen een dagelijkse struggle en is ontspannen het laatste wat lukt?

Als bovenstaande situaties je bekend in de oren klinken, dan is mijn online burn-out herstelprogramma perfect voor jou. Ik weet namelijk wat je meemaakt en waar je doorheen gaat. Denk je dat je in een burn-out zit? In slechts 30 dagen bespreek ik alle facetten die te maken hebben met je (eventuele) burn-out. Ik leer je hoe je hier het beste mee om kunt gaan. Zo leer je wat je juist wel, maar ook wat je vooral niet moet doen.

Ik help je op weg naar de beste versie van jezelf. Zo leer ik je niet alleen patronen te doorbreken die je niet dienen, maar ook hoe je je sterke kanten naar boven kunt halen. Mijn programma gaat je weer energie opleveren, waar je je verdere leven profijt van hebt!

Voor iedereen die met stress en burn-outklachten kampt, bied ik mijn succesvolle, online burn-out herstelprogramma aan. Ik bied dit programma aan voor de speciale prijs van € 57,- waarin ik je een maand lang help met je klachten. Dat klopt, goedkoper dan een halfuurtje bij de psycholoog of coach.

Kortom: wil je uit je stress komen en je burn-out overwinnen? Doe mee! Je kunt op ieder moment beginnen met het burn-out herstelprogramma.

Zie ik je daar? Ik help je graag!

Mijn naam is Mascha. Door mijn ruime ervaring met burn-out-herstel.nl en Bye Bye Burnout weet ik hoe je een burn-out moet oplossen. Ik doe dit op een no-nonsense manier. Ook wil ik het taboe rondom burn-outs doorbreken. Want een burn-out is geen onlangs ontdekt exotisch dier, het is iets dat iedereen kan overkomen.


Tijdelijke aanbieding

Van € 97 voor € 57

Start nu!

Burnout herstel

 • Programma van 30 dagen
 • Direct starten
 • Samengesteld door de experts van Bye Bye Burnout
 • Bewezen effectief
 • 10 filmpjes
 • Dagelijks in je mailbox

Veelgestelde vragen

LOS DIE BURN-OUT KORT, KRACHTIG EN SUCCESVOL OP!

Waarom moet ik meedoen?

Mijn naam is Mascha Mooy en ik ben oprichter van burn-out-herstel.nl. Dit is het nieuwste onderdeel van moederbedrijf Bye Bye Burnout. Ik weet inmiddels vrijwel alles over burn-outs en stress. Tevens ben ik ervaringsdeskundige, want ook ik heb ooit een burn-out gehad. Naast mijn bedrijven ben ik veelvuldig te zien in de media waar ik het onderwerp altijd onder de aandacht probeer te brengen. Zo laat ik zien waarom het belangrijk is om dit probleem in Nederland aan te pakken!

Ik heb heel vaak de vraag gekregen waarom Bye Bye Burnout geen particulieren helpt. Omdat ik die vraag te vaak kreeg en ik het zonde vind om mijn kennis niet ook met jou te kunnen delen, heb ik burn-out-herstel.nl opgericht.

Hoe werkt het programma?

Ik bied een online burn-outcursus aan waarin ik mensen help met het oplossen van burn-outklachten. Dit doe ik niet alleen. Mijn team van coaches helpt bij deze cursus om iedereen zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Je ontvangt alles per mail, dus je kunt op elk gewenst moment aansluiten en meedoen.

Ben ik na de cursus burn-outvrij?

Nee, maar je bent goed op weg! Bovendien doe je veel waardevolle inzichten op waar je de rest van je leven profijt van hebt. Je leert niet alleen patronen herkennen, maar leert ook waar je nog meer op moet letten.

Wat zijn de kosten?

€ 57,-. That's it! Inderdaad: een halfuurtje bij de psycholoog is duurder.

Ik heb al begeleiding, kan ik dan ook meedoen?

Jazeker! Je kunt deze cursus juist goed combineren met een coachingtraject. Je doet in dit programma namelijk veel inzichten op waar je mee aan de slag kunt samen met jouw begeleider. Tevens word je goed voorbereid op de toekomst en leer je alle punten herkennen waar jij persoonlijk extra aandacht aan moet besteden.

Hoe wordt het programma gegeven?

Het is online. Iedere werkdag krijg je een e-mail met het onderwerp van de dag. Soms hoort hier huiswerk bij in de vorm van opdrachten.

Hoeveel tijd kost het per dag?

De filmpjes zijn maximaal 7 minuten per keer en de bijbehorende artikelen zullen per stuk niet meer dan 1 A4’tje in beslag nemen. De huiswerkbelasting is hoogstens 2,5 uur per week. Zo wordt er rekening gehouden met overbelasting.

Wat komt er aan bod?

Iedere week staat in het teken van een ander thema. Het programma duurt in totaal vier weken.

De thema's zijn:

Wat leer ik je nog meer?

Wat als mijn onderwerp niet aan bod komt?

Dit mag je aangeven in het evaluatieformulier. Ik zal alle vragen en onderwerpen clusteren en zal deze vervolgens delen in een video of een extra mail waarin ik alles behandel.

Voor wie is deze cursus niet geschikt?

Mensen met een manische depressiviteitstoornis, of andere complexe psychologische problemen. Voor jullie is een andere cursus of persoonlijke begeleiding geschikter, neem voor meer informatie contact op met Bye Bye Burnout.

Zijn je burn-outklachten na deze cursus onveranderd?

Dan is het aan te raden om dit te bespreken met je huisarts voor verdere diagnose. Het is mogelijk dat er meer achter jouw burn-outklachten zit: er kan namelijk iets anders aan de hand zijn!

Ik hoop dat al je vragen zo zijn beantwoord. Schroom niet om contact met me op te nemen als je nog een vraag of opmerking voor me hebt.

Ik heb er heel erg veel zin in om je te helpen!

Burnout herstel

 • Programma van 30 dagen
 • Direct starten
 • Samengesteld door de experts van Bye Bye Burnout
 • Bewezen effectief
 • 10 filmpjes
 • Dagelijks in je mailbox

Wat zeggen anderen?

Maaike – Consultant

De dienstverlening van burn-out-herstel.nl krijgt een dikke 8. Gewoon een hartstikke fijne en meelevende organisatie.

Steven – aannemer bouwbedrijf

Het gaat gelukkig nog steeds goed met me. Af en toe last heb ik last van moeheid, slecht slapen, oorsuizen of paniekaanvallen, maar ze zijn zeker een stuk minder. Ik probeer ook echt te luisteren naar mijn lichaam. Dank je wel, Mascha, voor je waardevolle input!

Sietske – ZZP'er

Ik vond het heel prettig om met lotgenoten in contact te komen, omdat ik soms zo ver weg was. Dat was een eenzame strijd. Ik wist dat ik er na 30 dagen niet vanaf zou zijn. Maar ik ben wel op weg geholpen. Mijn verwachting was dan ook dat ik handvaten zou krijgen. De lesmaterialen zijn zeer bruikbaar, erg fijn.

Mark – hardloopspecialist

Ik vond de samenhorigheid het fijnst. Dat je ontdekt dat je niet de enige bent met deze klachten. Ik heb geleerd om tijd voor mezelf te nemen en lief te zijn voor mezelf. Van mijn klachten heb ik geleerd dat het vooral om angst en niet-rationeel kunnen denken gaat.

Suzanne – kunstenares

Mascha is een goede docent. Ze is duidelijk in het overbrengen van het materiaal.

Vera – Young Professional Bancaire Instelling

Ik zit niet lekker in m’n vel, dus ik was blij met de training. Alle beetjes helpen.

Eveline - Docente

Wat ontzettend herkenbaar, jouw filmpjes en wat je schrijft over omgaan met een burn-out. De turflijst heeft me doen inzien dat ik qua emoties echt alle kanten op geslingerd word. Blijdschap zit er af en toe bij, maar angst en onzekerheid spelen helaas de hoofdrol in mijn lijst. Optimisme en positiviteit laten gelukkig ook wel van zich zien. Verder was ik vaak aarzelend, zenuwachtig, maar gelukkig ook dankbaar. Mijn man vroeg gisteren waar die gepassioneerde en sterke vrouw was gebleven. “Verdwenen en dood”, zei ik. Waarop hij me even streng toesprak. Hij moedigde me vooral aan om in dit traject met jou zo eerlijk mogelijk over alles te zijn, dus dat hoop ik met deze mail ook weer te doen.

Marga - Advocaat

Ik vond deze training heel leuk en leerzaam. Ik heb er zeker wat aan gehad. Was ook elke dag weer benieuwd welke opdracht ik zou krijgen samen met de filmpjes. Ik vond het vooral prettig dat je weet waar je over praat, omdat je zelf burn-out bent geweest. Ik wandel door deze training nu regelmatig naar mijn werk (dertig minuten). Dan werk ik een paar uurtjes en wandel ik weer terug. Ik let op mijn voeding. Pak de rust en blijf meer bij mezelf. Dank voor alle tips. Heb er zeker wat aan gehad. Re-integreren gaat goed. Ik geef mijn grenzen duidelijk aan. Ik heb – door jouw filmpjes en tips – ervaren dat ik op de goede weg zit. Nogmaals enorm bedankt. Cijfer: een dikke 8.

Christine – ZZP'er

De informatie die Mascha geeft is makkelijk toegankelijk. Er werd snel gereageerd op mijn vragen. Ik vond het fijn om handvaten te krijgen over hoe je om kunt gaan met een burn-out en de bijbehorende klachten. De opbouw was prima! Mascha is een goede docent, omdat ze zelf een burn-out heeft gehad en weet wat dit betekent.

Erik – student Rechten

Het traject van burn-out-herstel.nl heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. Ik ben blanco aan het traject begonnen om te leren hoe ik met mijn burn-out om kon gaan. De acceptatie van mijn burn-out is het belangrijkste dat ik heb geleerd. Ook heb ik geleerd dat mijn grenzen er mogen zijn en dat niets moet.

Francoise – PR specialist

Ik heb geleerd dat ik geduld moet hebben met mijn herstel en dat ik er weer uit kan komen. Het lesmateriaal is heel bruikbaar. Soms miste ik concentratie, waardoor ik de filmpjes vaker heb moeten gekeken. Gelukkig biedt dit programma ook deze mogelijkheid. Nogmaals bedankt, Mascha. Ik ben behoorlijk wijzer geworden over mijn burn-out en hoe ik er zelf mee om kan gaan.

Lony – makelaar

Ik wist van tevoren dat ik niet te veel moest verwachten en ook dat ik niet helemaal beter zou zijn. Ik heb meer inzicht in mijn eigen denken en leer hele kleine stapjes te zetten. Dat ik moeilijk ‘nee’ kan zeggen – voornamelijk tegen mezelf – is door deze training wederom duidelijk geworden. Daarom heb ik ook voor het vervolgtraject Burn-out Herstel XL gekozen! De opbouw van het programma was goed en de lesmaterialen zijn erg duidelijk. Tevens krijg je een goede uitleg. Dit is een waardevolle training voor iedereen die met een burn-out kampt. Ik geef het programma een 7, want het is een handige steun in de rug met duidelijke, behapbare opdrachten.

Burnout herstel

 • Programma van 30 dagen
 • Direct starten
 • Samengesteld door de experts van Bye Bye Burnout
 • Bewezen effectief
 • 10 filmpjes
 • Dagelijks in je mailbox