Burnout herstel voor iedereen

Ervaar jij momenteel stress of burn-out klachten?

Weet je niet meer wat te doen?

Start dan nu met ons succesvolle herstelprogramma

Start nu!


 • Ervaar jij momenteel stress of burn-out klachten en weet je niet meer wat te doen?
 • Je bent moe, maar je ligt midden in de nacht toch wakker?
 • Je blijft maar piekeren en je gaat maar door?
 • Je slaapt slecht en het voelt allemaal als een emotionele achtbaan?
 • Je wil allerlei leuke dingen doen, maar je hoofd en lijf schreeuwen met hoofdletters NEE!
 • De dag doorkomen is een dagelijkse struggle en ontspannen is wel het laatste wat lukt.

Herken je bovenstaande? Dan is ons online burn-out herstelprogramma perfect voor jou! Wij weten namelijk wat je meemaakt en waar je doorheen gaat!
Denk je dat je in een burn-out zit? In 30 dagen gaan we alle facetten bespreken die te maken hebben met je eventuele burn-out en wij zullen je leren hoe je hiermee om moet gaan. Wij leren je wat je juist wel maar ook vooral niet moet doen.

Wij gaan je helpen op weg naar de verbeterde versie van jezelf! Wij leren je patronen te doorbreken die je niet dienen, maar ook je sterke kanten naar boven te halen. Ons programma gaat je juist weer energie opleveren en je zult er je verdere leven profijt van hebben!

Voor iedereen die met burn-out en stressklachten kampt, bieden wij onze succesvolle online burn-out herstelprogramma aan. Wij bieden dit burn-out herstelprogramma aan voor de speciale prijs van € 57,- waarin wij je een maand lang help met je klachten! Dat is nog goedkoper dan een half uurtje bij de psycholoog of coach! Zorg ervoor dat die burn-out je niet verder grijpt en koop daarom dus dit waardevolle burn-out herstelprogramma.

Dus, wil je uit je stress komen en je burn-out overwinnen? Doe dan mee! Je kunt op ieder moment beginnen met burn-out herstelprogramma.

Zie ik je daar? Ik help je graag! Mijn naam is Mascha. Door mijn ruime ervaring met burn-out-herstel.nl en Bye Bye Burnout weet ik hoe je een burn-out moet oplossen. Ik doe dit op een no-nonsense manier. Tevens wil ik het taboe op burn-out opheffen omdat een burn-out geen nieuw ontdekt exotisch huisdier is. Een burn-out kan iedereen overkomen als je niet oplet.


Tijdelijke aanbieding

Van € 97 voor € 57

Start nu!

Burnout herstel

 • 30 dagen programma
 • Direct starten
 • Samengesteld door de experts van Bye Bye Burnout
 • Bewezen effectief
 • 10 filmpjes
 • Dagelijkse mail

Veelgestelde vragen

Los die burn-out kort, krachtig en succesvol op!

Waarom moet ik meedoen?

Mijn naam is Mascha Mooy en ik ben de oprichter van burn-out-herstel.nl (dit is het nieuwste onderdeel van moederbedrijf Bye Bye Burnout). Ik weet inmiddels bijna alles over burn-out en stress. Tevens ben ik ervaringsdeskundige want ook ik heb ooit een burn-out gehad. Naast al mijn werk met deze bedrijven ben ik veelvuldig te zien in de media waar ik het altijd heb over burn-out en waarom we in Nederland dit probleem moeten aanpakken in plaats van negeren!

Ik heb heel vaak de vraag gekregen waarom Bye Bye Burnout geen consumenten helpt. Omdat ik die vraag te vaak kreeg en ik het zonde vind om al mijn kennis niet te delen heb ik Burn-out-herstel.nl opgericht. Dit zodat ik jou dus vanaf nu ook kan helpen met je klachten.

Hoe werkt de training?

Ik biedt een online burn-out cursus aan waar ik mensen help met het oplossen van burn-out klachten. Dit doe ik niet alleen. Mijn team van coaches helpt bij deze cursus om iedereen zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Je krijgt alles in je mail, dus je kan op elk moment meedoen.

Ben ik na de cursus burn-out vrij?

Nee, maar je bent een goed eind op weg en je leert dusdanig veel waardevolle dingen waar je de rest van je leven profijt van zult hebben. Je leert patronen herkennen en je leert waar je nog meer op moet letten.

Wat zijn de kosten?

€ 57,- en that's it! Een uurtje bij de psycholoog is duurder!

Ik heb al begeleiding, kan ik dan ook meedoen?

Jazeker, je kan deze cursus juist doen naast een coaching traject. Je leert hier veel inzichten die je begeleider direct kan toepassen. Tevens wordt je goed voorbereid op de toekomst en leer je de punten te herkennen waar je nog extra aandacht aan moet besteden.

Hoe wordt de cursus gegeven?

Het is online. Iedere werkdag krijg je een e-mail met het dag onderwerp en het eventuele huiswerk.

Hoeveel tijd kost het per dag?

Het filmpje is max 7 minuten en het bijbehorende artikel max 1 a4 en de huiswerkbelasting is max 2,5 uur per week. Dit omdat ik rekening hou met overbelasting.

Wat komt er aan bod?

Iedere week krijg je een thema met bijbehorend huiswerk. De cursus duurt 4 weken.

De thema's zijn:

Wat leer ik je nog meer?

Wat nou als mijn onderwerp niet aan bod komt?

Dan mag je dit aangeven in het evaluatieformulier en dan cluster ik de vragen en deel ik deze in een video of extra mail waarin ik alle vragen beantwoord.

Voor wie is deze cursus niet geschikt?

Mensen met een manische depressiviteitstoornis. Voor jullie is een andere cursus geschikter en zijn wij niet de geschikte partij.

Ik hoop dat ik je een duidelijke uitleg heb gegeven wat er gaat komen. Ik heb er in ieder geval heel erg veel zin in om je te helpen!

Burnout herstel

 • 30 dagen programma
 • Direct starten
 • Samengesteld door de experts van Bye Bye Burnout
 • Bewezen effectief
 • 10 filmpjes
 • Dagelijkse mail

Wat zeggen anderen?

Maaike – Consultant

De dienstverlening van Burnout-herstel.nl krijgt een dikke 8. Gewoon een hartstikke fijne en meelevende organisatie.

Steven – aannemer bouwbedrijf

Hoi Mascha Het gaat gelukkig nog steeds oké/goed met me, ja ik heb nog af en toe last van moeheid, slecht slapen, oorsuizen of paniekaanvallen maar ze zijn zeker een stuk minder. Ik probeer daar ook echt naar te luisteren als mijn lichaam dit aangeeft. Dankjewel Mascha voor je waardevolle input!

Sietske – ZZP'er

Ik vond het heel prettig om met lotgenoten in aanraking te komen omdat ik soms zo ver weg was en dat was een eenzame strijd. Ik wist dat ik er na 30 dagen niet vanaf was, maar op weg ben geholpen, en mijn verwachtingen waren dan ook handvaten krijgen. Lesmaterialen zijn zeer bruikbaar, erg fijn.

Mark – hardloopspecialist

Ik vond de samenhorigheid het fijnst, dat je niet alleen bent met deze klachten. Ik heb geleerd om tijd voor mezelf te nemen en lief te zijn voor mezelf. Van mijn klachten heb ik geleerd dat het vooral angst en niet rationeel kunnen denken is.

Suzanne – kunstenares

Mascha is een goede docent, duidelijk in het overbrengen van het materiaal.

Vera – Young Professional Bancaire Instelling

Ik zit niet lekker in m’n vel dus ik was gewoon blij met de training, alle beetjes helpen.

Eveline - Docente

Hoi Mascha, Wat ontzettend herkenbaar, jouw filmpje en wat je schrijft over het weekend. De turflijst van vorige week doet me inzien dat ik qua emoties echt alle kanten op geslingerd wordt. Blijdschap zit er af en toe bij, maar angstig en onzeker spelen helaas de hoofdrol in mijn lijst. Optimistisch en positief laten gelukkig ook wel van zich zien. Verder was ik vaak aarzelend, zenuwachtig, maar gelukkig ook dankbaar. Mijn man vroeg gisteren waar die gepassioneerde en sterke vrouw dan is gebleven, “verdwenen/dood”, zei ik. Waarop hij me even streng toesprak ;-) Hij moedigde me vooral ook aan om in dit traject met jou wel zo eerlijk mogelijk over alles te zijn, dus dat hoop ik met deze mail ook weer te doen.

Marga - Advocaat

Hi Mascha, ik vond het heel leuk en leerzaam om aan deze training deel te nemen. Ik heb er zeker wat aan gehad. Was ook elke dag weer benieuwd welke opdracht ik zou krijgen samen met de filmpjes. Ik vond het vooral prettig dat je weet waar je over praat omdat je zelf burn-out bent geweest. Ik wandel door deze training nu regelmatig naar mijn werk ( 30min) paar uurtjes werken en weer terug. Ik let op mijn voeding. Pak de rust en blijf meer bij mezelf. Dank voor alle tips. Heb er zeker wat aan gehad en merk dat ik echt al een eind op weg ben. Re-integreren gaat goed. Ik geef mijn grenzen duidelijk aan. Ik heb ervaren door jou filmpjes en tips dat ik al een eind op de goede weg zit. Nogmaals enorm bedankt. Cijfer een dikke 8.

Christine – ZZP'er

De informatie die Mascha geeft is makkelijk toegankelijk en er wordt snel gereageerd op vragen die ik had. Ik vond het fijn om handvatten te krijgen over hoe om te gaan met mijn burn-out en de bijbehorende klachten. De opbouw was prima! Mascha is een goede docent, omdat ze zelf een burn-out heeft gehad en weet wat dit betekent.

Erik – student Rechten

Het traject van burn-outherstel.nl heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. ik ben blanco aan het traject begonnen om te leren hoe met mijn burn-out om te gaan. De acceptatie van mijn burn-out is het belangrijkste wat ik heb geleerd en mijn grenzen die er mogen zijn en het niets moeten.

Francoise – PR specialist

Het traject van burn-outherstel.nl heeft helemaal aan mijn verwachtingen voldaan. ik ben blanco aan het traject begonnen om te leren hoe met mijn burn-out om te gaan. De acceptatie van mijn burn-out is het belangrijkste wat ik heb geleerd en mijn grenzen die er mogen zijn en het niets moeten. Erik – student Rechten Ik heb geleerd dat ik geduld moet hebben voor mijn herstel en dat ik er weer uit kan komen. Het lesmateriaal is heel bruikbaar, soms miste ik wat concentratie waardoor ik de filmpjes vaker heb gekeken. Gelukkig biedt deze cursus deze mogelijkheid. Nogmaals bedankt Mascha. Ik ben behoorlijk wat wijzer geworden over mijn burn-out en hoe ik er zelf mee omga.

Lony – makelaar

Ik wist van te voren dat ik niet te veel moest verwachten en ook dat ik niet helemaal beter zou zijn. Ik heb meer inzicht in mijn eigen denken en leer hele kleine stapjes te nemen. Dat ik moeilijk mee kan zeggen, voornamelijk tegen mezelf is door deze training wederom duidelijk geworden. Daarom heb ik ook voor het vervolgtraject Burn-out Herstel XL gekozen! De opbouw van het programma was goed en de lesmaterialen zijn erg duidelijk. Tevens krijg je een goede uitleg en is dit een waardevolle training voor iedereen die met een burn-out kampt. Ik geef het programma een 7 want het is een handige steun in de rug met duidelijke opdrachten die behapbaar zijn.

Burnout herstel

 • 30 dagen programma
 • Direct starten
 • Samengesteld door de experts van Bye Bye Burnout
 • Bewezen effectief
 • 10 filmpjes
 • Dagelijkse mail